Wonder Woman 2'dan İlk Detaylar Gelmeye Başladı

Wonder Woman 2'dan İlk Detaylar Gelmeye Başladı 11 Haziran 2018

Birinci Dünya Savaşı siperlerinin ardından Diana Prince'in yeni macerasının nerede, ne zaman gerçekleşeceği duyuruldu. Wonder Woman'ın ikinci filmi 1984 yılında Soğuk Savaş dönemindeki bir macerayı konu alacak. Bir yıl önce yayınlanan ilk uzun filminin ve geçtiğimiz Kasım ayında içinde yer aldığı Justice League'in ardından, Wonder Woman 1 Kasım 2019'da vizyona girmesi planlanan ikinci macerası...

Birinci Dünya Savaşı siperlerinin ardından Diana Prince'in yeni macerasının nerede, ne zaman gerçekleşeceği duyuruldu. Wonder Woman'ın ikinci filmi 1984 yılında Soğuk Savaş dönemindeki bir macerayı konu alacak.


Bir yıl önce yayınlanan ilk uzun filminin ve geçtiğimiz Kasım ayında içinde yer aldığı Justice League'in ardından, Wonder Woman 1 Kasım 2019'da vizyona girmesi planlanan ikinci macerasına hazırlanıyor. Patty Jenkins tarafından yönetilen ve Gal Gadot'un başrolünde yer aldığı Wonder Woman 2, zaman içinde bir sıçrama yapıp 1984 yılında geçecek.

 

Wonder Woman, filmde Kristen Wiig tarafından canlandırılacak olan büyük düşmanı Cheetah ile yüzleşecek. Şu an için ikinci filme dair "tamamen yeni bir macera" olması dışında başka bir bilgi duyurulmadı. DC Evreni’nin şimdiye kadarki en başarılı filmi kabul edilen “Wonder Woman”, dünya çapında 412 milyon dolarlık hasılat yapmıştı.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha