Şeytani Bebek Chucky Geri mi Dönüyor?

Şeytani Bebek Chucky Geri mi Dönüyor? 26 Haziran 2018

Geçen Şubat ayında kültleşmiş Chucky serisinin dizi uyarlamasının hazırlandığı söylentileri yayılmıştı. Dizinin yaratıcısı Don Mancini, Twitter'da yaptığı paylaşımla söylentileri doğrulamış oldu. 30 yıl önce sinema salonlarını yerinden oynatan Chucky filmi kült eser mertebesine ulaşmıştı. Başarılı filmi altı tane devam filmi izlese de, bunlar Chucky efsanesini anlatmak için yeterli değil. Manc...

Geçen Şubat ayında kültleşmiş Chucky serisinin dizi uyarlamasının hazırlandığı söylentileri yayılmıştı. Dizinin yaratıcısı Don Mancini, Twitter'da yaptığı paylaşımla söylentileri doğrulamış oldu.


30 yıl önce sinema salonlarını yerinden oynatan Chucky filmi kült eser mertebesine ulaşmıştı. Başarılı filmi altı tane devam filmi izlese de, bunlar Chucky efsanesini anlatmak için yeterli değil. Mancini'nin paylaşımına göre Child's Play isimli bir dizi uyarlaması geliyor. Geçtiğimiz Şubat ayında karakterin ve film serisinin yaratıcısı Don Mancini, uzun zamandır ortağı olan yapımcısı David Kirschner ile birlikte gerçekten bir Chucky dizisi hazırladığını duyurmuştu. Bugün ise öyle görünüyor ki projenin gidişatı iyi durumda. Mancini, Twitter hesabını kullanarak diziyi teyit eden ilginç bir GIF yayınladı.

 

Bu GIFte, kanlı bebeğinin bir televizyon ekranında "Child's Play: The TV Series" başlığıyla birlikte yer aldığını ve ardından "Ayarlarınızla oynamayın." mesajını görüyoruz. Ancak bu mesajın, çok umut verici olsa da, henüz resmi bir onaylama olmadığını söyleyelim. Child's Play'e dair henüz başka bir detay gelmedi. Ancak artık bu detayların da yakın zamanda duyurulmasını bekleyebiliriz. Chucky serisi, Charles Lee Ray adlı bir seri katilin, bir büyü sayesinde cehenneme gitmekten kurtulmasını ve ruhunun bir oyuncak bebeğin içine hapsolmasını konu alıyor.

pic.twitter.com/5Xqve1w88H

— Don Mancini (@RealDonMancini) 22 June 2018
  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha