Oscar Ödüllü Michael Caine'in Yeni Filmi King of Thieves'ten İlk Fragman Geldi

Oscar Ödüllü Michael Caine'in Yeni Filmi King of Thieves'ten İlk Fragman Geldi 26 Haziran 2018

2015 yılında Hatton Garden'daki hırsızlık haberi kanallara düştüğünde, bunun bir filmin hikayesi olduğunu düşünmemek çok zordu. King of Thieves'in arkasındaki ekip gerçek bir olayı filme aktardı ve filmden gelen ilk fragman da izleyicilerle paylaşıldı. King of Thieves bu konuyla ilgili yapılan ilk film değil - 2017'de The Hatton Garden Job filmi küçük çaplı bir beğeni toplamıştı. Fakat King of...

2015 yılında Hatton Garden'daki hırsızlık haberi kanallara düştüğünde, bunun bir filmin hikayesi olduğunu düşünmemek çok zordu. King of Thieves'in arkasındaki ekip gerçek bir olayı filme aktardı ve filmden gelen ilk fragman da izleyicilerle paylaşıldı.


King of Thieves bu konuyla ilgili yapılan ilk film değil - 2017'de The Hatton Garden Job filmi küçük çaplı bir beğeni toplamıştı. Fakat King of Theves'deki gibi bir yıldızlar geçidine sahip değildi. Filmde yönetmen koltuğunda James Marsh otururken, kadroda Michael Caine, Michael Gambon, Ray Winstone, Jim Broadbent, Paul Whitehouse, Francesca Annis ve Charlie Cox yer alıyor.

 

Filme ilham kaynağı olan hırsızlık hikayesi ise akıl almazdı. Hatton Garden Safe Deposit şirketinin kasasından 200 milyon sterlin tutarında para çalınır. İngiltere'nin son zamanlarda yapılan en büyük hırsızlık bu olaydır - hatta bazılarına göre bütün İngiltere tarihi boyunca bundan büyüğü olmamıştı. Daha da ilginci ise, olay aydınlatıldığında planın arkasındaki kişilerin Paskalya hafta sonunda hırsızlık yapmaya niyetlenmiş bir grup ihtiyar dolandırıcı olduğu ortaya çıkar. Film, Eylül 2018'de vizyona girecek.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha