Kirsten Dunst George Clooney'nin Yapımcılığını Yaptığı Dizide Yer Alacak

Kirsten Dunst George Clooney'nin Yapımcılığını Yaptığı Dizide Yer Alacak 26 Haziran 2018

YouTube Premium, On Becoming a God in Central Florida adlı kara komedi dizisini bünyesinde yayınlayacak. Kirsten Dunst dizinin başrolünde yer alacak ve George Clooney ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Daha önce AMC için geliştirilmekte olan dizi, serbest girişim ve bir genç kadının Amerikan rüyası içinde durmak bilmeden koşturması hakkında bir kara komedi olarak tasarlanıyor. 1990'...

YouTube Premium, On Becoming a God in Central Florida adlı kara komedi dizisini bünyesinde yayınlayacak.


Kirsten Dunst dizinin başrolünde yer alacak ve George Clooney ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Daha önce AMC için geliştirilmekte olan dizi, serbest girişim ve bir genç kadının Amerikan rüyası içinde durmak bilmeden koşturması hakkında bir kara komedi olarak tasarlanıyor. 1990'ların başlarında Orlando yakınlarında geçen dizi, asgari ücretle çalışan su parkı çalışanı Krystal Gill'in hayatını konu alıyor. Youtube 2019'da yayınlanacak dizi için 10 bölümlük bir sipariş verdi.

 

Eskiden YouTube Red olan YouTube Premium, Karate Kid'in devam dizisi Cobra Kai'nin lansmanı ile bu yıl büyük beğeni topladı. Platform ayrıca Kat Dennings ve John Cena'nın seslendirme yaptığı animasyon Dallas & Robo'yu da yayınlıyor. On Becoming a God in Central Florida, yürütücü yapımcılığın yanı sıra senaristliği de sürdürecek olan Robert Funke ve Matt Lutsky tarafından yaratıldı.

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha