Tom Holland Yeni Spider-Man Filminin Adını Açıkladı

Tom Holland Yeni Spider-Man Filminin Adını Açıkladı 26 Haziran 2018

Holland Cumartesi günü yaptığı bir sosyal medya paylaşımında filmin adını takipçileriyle paylaştı. Tom Holland'ın haşarılıkları bitmek bilmiyor. Spider-Man: Homecoming filminin yıldızı Cumartesi günü, Denver'daki ACE Comic Con'da “duyuru yapmadığı için” özür dileyen bir Instagram videosu yayınladı ve ardından Homecoming'in devam filminin adını ortaya koyan bir tableti takipçilerine gösterdi. H...

Holland Cumartesi günü yaptığı bir sosyal medya paylaşımında filmin adını takipçileriyle paylaştı.

Tom Holland'ın haşarılıkları bitmek bilmiyor. Spider-Man: Homecoming filminin yıldızı Cumartesi günü, Denver'daki ACE Comic Con'da “duyuru yapmadığı için” özür dileyen bir Instagram videosu yayınladı ve ardından Homecoming'in devam filminin adını ortaya koyan bir tableti takipçilerine gösterdi. Holland'ın paylaşımına göre yeni filmin adı Spider-Man: Far From Home olacak. 5 Temmuz 2019'da gösterime girecek olan filmde Holland'ı bir kez daha genç Spider-man olarak göreceğiz.

Ayrıca bilmeniz gereken istanbul tadilat işlerinde lider olan bu sitedir..

Jake Gyllenhaal'un Spider-man'in düşmanı Mysterio'yu canlandıracağı yapım, aynı zamanda New York şehrinin kahramanı Spidey'i, şehrinin dışında göreceğimiz ilk film olacak. Jon Watts bu filmin de yönetmen koltuğunda oturuyor. Yeni Marvel filminin, son olarak yayınlanan Avengers: Infinity War'da izlediğimiz Spider-man hikayesini nasıl takip edeceği ise şu an için kafalarda soru işareti yaratıyor.

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha