Erin Doherty The Crown Kadrosuna Girdi

Erin Doherty The Crown Kadrosuna Girdi 26 Haziran 2018

The Crown'ın üçüncü sezonu için kadroya yeni eklemeler devam ediyor. Call The Midwife dizisinden Erin Doherty, dizide Prenses Anne rolünü oynayacak. Peter Morgan ve ekibi, zamanla ileri doğru atlamalar yapan dizide insanlara Kraliçe Elizabeth'in, ailesinin ve çevresinin yıllar öncesindeki hallerini anlatıyor. Genç Lyla Barrett-Rye, ikinci sezonda Anne'i oynadı, şimdi ise bu rolü Doherty devral...

The Crown'ın üçüncü sezonu için kadroya yeni eklemeler devam ediyor. Call The Midwife dizisinden Erin Doherty, dizide Prenses Anne rolünü oynayacak.


Peter Morgan ve ekibi, zamanla ileri doğru atlamalar yapan dizide insanlara Kraliçe Elizabeth'in, ailesinin ve çevresinin yıllar öncesindeki hallerini anlatıyor. Genç Lyla Barrett-Rye, ikinci sezonda Anne'i oynadı, şimdi ise bu rolü Doherty devraldı. Doherty kendi kişisel hayatı ve kraliyet görevleriyle uğraşan Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in kızları rolünde oynayacak.

 

Çekimlerine başlanan ve önümüzdeki yıl Netflix aracılığıyla ekranlarımıza geri dönecek olan dizinin üçüncü sezonunun kadrosunda, önceki sezonlarda Claire Foy'un canlandırdığı Kraliçe Elizabeth rolünde Olivia Colman, Matt Smith’in yerine Prens Philip'i canlandıracak olan Tobias Menzies, Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter, Lord Snowdon olarak Ben Daniels ve Başbakan Harold Wilson rolünde Jason Watkins yer alıyor. The Crown, üçüncü sezonunda krallığın 1960’lı yıllardaki halini ekrana taşıyor.

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha