Halle Berry'nin John Wick: Chapter 3'den İlk Görüntüsü Geldi

Halle Berry'nin John Wick: Chapter 3'den İlk Görüntüsü Geldi 11 Haziran 2018

Halle Berry'nin John Wick: Chapter 3'deki Sofia karakterine ait ilk görüntü ortaya çıktı. Oscar ödüllü aktris, büyük beğeni toplayan aksiyon serisine katılan yüksek profilli bir isim. Berry'nin filmin aksiyon dolu seyrinde nasıl bir pozisyonda olacağı şu an için bilinmiyor. Filmde orta yaşlı bir anneyi canlandıracak olan güzel yıldız, John Wick'in koruyacağı bir karakter mi olacak, yoksa John ...

Halle Berry'nin John Wick: Chapter 3'deki Sofia karakterine ait ilk görüntü ortaya çıktı.


Oscar ödüllü aktris, büyük beğeni toplayan aksiyon serisine katılan yüksek profilli bir isim. Berry'nin filmin aksiyon dolu seyrinde nasıl bir pozisyonda olacağı şu an için bilinmiyor. Filmde orta yaşlı bir anneyi canlandıracak olan güzel yıldız, John Wick'in koruyacağı bir karakter mi olacak, yoksa John Wick'in müttefiki olarak kendini aksiyonun içinde mi bulacak henüz belli değil.

 

John Wick serisinin yeni filminin çekimleri kısa süre önce başladı. Film Mayıs 2019 tarihinde vizyonda olacak. Setten gelen ilk görüntülerde Halle Berry'yi Sofia rolünde, Continental Hotel'in ana lobisinde, yanında köpekleriyle birlikte görüyoruz. 2014 senesindeki ilk filminden itibaren John Wick izleyicinin severek takip ettiği bir karakter oldu. Chapter 3 muhtemelen serinin son filmi olacağı için yönetmen Chad Stahelski'nin aksiyon sahnelerinin yanı sıra, dram sahneleriyle de izleyiciyi etkileyecek bir film çekeceği düşünülüyor.

 

A woman on a mission. @HalleBerry is Sofia in #JohnWick3. pic.twitter.com/uMjCaB43Lg

— John Wick: Chapter 3 (@JohnWickMovie) 4 June 2018
  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha