Brian De Palma Suç Filmi Sweet Vengeance'ı Çekmeye Hazırlanıyor

Brian De Palma Suç Filmi Sweet Vengeance'ı Çekmeye Hazırlanıyor 26 Haziran 2018

Ünlü yönetmen, Harvey Weinstein'ın hikayesinden esinlenerek çekeceği filminden önce, Sweet Vengeance'ı gösterime sokacağını açıkladı. 77 yaşındaki yönetmen, şimdiye kadar çektiği Carrie, Dressed To Kill, Scarface ve Body Double filmleriyle efsaneler arasındaki yerini çoktan aldı. De Palma yeni filminin çekimlerini Uruguay'da gerçekleştirecek. Şu an ön-yapım aşamasında olan Sweet Vengeance'ın ç...

Ünlü yönetmen, Harvey Weinstein'ın hikayesinden esinlenerek çekeceği filminden önce, Sweet Vengeance'ı gösterime sokacağını açıkladı.


77 yaşındaki yönetmen, şimdiye kadar çektiği Carrie, Dressed To Kill, Scarface ve Body Double filmleriyle efsaneler arasındaki yerini çoktan aldı. De Palma yeni filminin çekimlerini Uruguay'da gerçekleştirecek. Şu an ön-yapım aşamasında olan Sweet Vengeance'ın çekimleri önümüzdeki Kasım ayında başlayacak. Yönetmen daha önce Paris'te verdiği bir ropörtajında Hollywood'da yaşanan taciz skandalı ve ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın kendisine yeni filminde ilham kaynağı olduğunu anlatmıştı.

 

Sweet Vengeance ABD'de geçen iki gerçek cinayet hikayesinden esinleniyor. Televizyonlardaki suç programlarını dikkatle izleyen Brian De Palma "Suçun hikayesini nasıl anlattıklarıyla çok ilgileniyorum, bu yüzden iki gerçek duruma dayanarak televizyonda yaptıklarını yapacağım." açıklamasında bulundu. Filmin bu yönden belgesel havası da taşıyacağı düşünülebilir ancak yönetmen bu konuyla ilgili ipucu vermedi. Filme dair diğer detaylar ise henüz duyurulmadı. Yönetmen ayrıca "Are Snakes Necessary?" isimli romanının da hazırlıklarını sürdürüyor. De Palma bu kitabı New York Times editörü Susan Lehman ile birlikte yazdı. 

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha