Hayvan Mezarlığı Başrol Oyuncusunu Buldu

Hayvan Mezarlığı Başrol Oyuncusunu Buldu 11 Haziran 2018

Paramount Pictures'ın yeni Hayvan Mezarlığı filmi sonunda kadın başrolüne kavuştu. Filmde geçtiğimiz yıl Alien: Covenant filminde küçük bir rol oynayan Amy Seimetz'i izleyeceğiz. Stephen King’in 1983 tarihli romanına dayanan Hayvan Mezarlığı, Creed ailesinin tuhaf ve ölümcül deneyimlerini anlatıyor. Bir mezarlığın yanına taşındıktan sonra mutlu yaşamları gerçek bir kabusa dönüşecektir. Romanın...

Paramount Pictures'ın yeni Hayvan Mezarlığı filmi sonunda kadın başrolüne kavuştu. Filmde geçtiğimiz yıl Alien: Covenant filminde küçük bir rol oynayan Amy Seimetz'i izleyeceğiz.


Stephen King’in 1983 tarihli romanına dayanan Hayvan Mezarlığı, Creed ailesinin tuhaf ve ölümcül deneyimlerini anlatıyor. Bir mezarlığın yanına taşındıktan sonra mutlu yaşamları gerçek bir kabusa dönüşecektir. Romanın 1989 yılında Mary Lambert tarafından çekilmiş ilk uyarlamasında eleşitmenler ve izleyiciler filmin başarısı konusunda ikiye bölünmüşlerdi. 2017 yılında çekilen Gerald's Game ve 1922 adaptasyonları, izleyicilerin Stephen King uyarlamalarında daha psikolojik bir altyapının olmasını tercih ettiklerini gösterdi. Hayvan Mezarlığı'nın yeni uyarlamasında yönetmenler Kevin Kolsch ve Dennis Widmyer, seyirciyi korkudan zıplatmaktansa filmin psikolojik gerilim boyutunu ön plana çıkaracaklar.

 

Yapım şirketi Jason Clarke ve John Lithgow'un yanı sıra Amy Seimetz'i de filmin kadrosuna aldığını duyurdu. Seimetz geçtiğimiz yıllarda Atlanta, The Girlfriend Experience, Halt and Catch Fire ve Stranger Things dizilerinde yönetmenlik deneyimi edinmişti. Getiğimiz ay Hayvan Mezarlığı senaryo yazarı Jeff Buhler, remake'in orijinal hikayeye yakın kalacağını ve yönetmenlerin “en korkutucu” King adaptasyonunu yapmaya çalıştıklarını söyledi. Film 5 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek. 

 

  • Beğen
    0
  BENZER HABERLER
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha