Rami Malek American Radical Filminde Yer Alacak

Rami Malek American Radical Filminde Yer Alacak 11 Haziran 2018

Mr. Robot dizisinin yıldızı Rami Malek, sevilen dizinin yaratıcısı Sam Esmail'in yöneteceği yeni FBI geriliminde başrol oyanayacak.  Malek Mr. Robot dizisinde üç sezon boyunca hacker Elliot Alderson'ı canlandırmıştı. Ünlü oyuncu dizinin dördüncü sezonunda da yer almak için geçtiğimiz günlerde anlaşma imzaladı. Canlandırdığı çoklu kişiliğe sahip, anarşist hacker tiplemesiyle büyük beğeni toplay...

Mr. Robot dizisinin yıldızı Rami Malek, sevilen dizinin yaratıcısı Sam Esmail'in yöneteceği yeni FBI geriliminde başrol oyanayacak. 

Malek Mr. Robot dizisinde üç sezon boyunca hacker Elliot Alderson'ı canlandırmıştı. Ünlü oyuncu dizinin dördüncü sezonunda da yer almak için geçtiğimiz günlerde anlaşma imzaladı. Canlandırdığı çoklu kişiliğe sahip, anarşist hacker tiplemesiyle büyük beğeni toplayan Malek, şimdi de gerçek bir film yıldızı olmaya hazırlanıyor. Yakında gösterime girecek olan Bohemian Rhapsody filminde canlandırdığı Freddie Mercury rolü hakkında şimdiden çok olumlu eleştiriler gelmeye başladı. Basında çıkan haberlere göre ise, Malek'in bir sonraki projesi Sam Esmail'in yeni filmi American Radical olacak. 

Bu arada sizlere şiddetle ile önerimiz https://gardenlifemimarlik.com.tr/  tadilat ve tamirat işlerinizi  bu adreste yapmanız..

Universal projeyi 11 Eylül'den sonra terör hücrelerine sızmak için yeteneklerini kullanan eski FBI ajanı Tamer Elnoury'nin gerçek hikayesine dayanarak geliştiriyor. Malek de Sam Esmail'le birlikte filmin yapımcılarından biri olacak. Esmail bu sene çalışmalarıyla göz önünde olacak gibi görünüyor. Amazon bu senenin sonunda Esmail'in yeni projesi Homecoming dizisini yayınlayacak. Başrolünde Julia Roberts'ın yer aldığı dizi şimdilik iki sezon olarak sipairş edildi. Başarılı yönetmen ayrıca Fritz Lang'ın sinema klasiği Metropolis'i de mini dizi olarak televizyona uyarlayacak. 

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha