Julian Dennison Godzilla vs. Kong Kadrosuna Katıldı

Julian Dennison Godzilla vs. Kong Kadrosuna Katıldı 11 Haziran 2018

Hunt For The Wilderpeople'la beğeni toplayan ve yakın tarihte Deadpool 2'de izlediğimiz Julian Dennison Godzilla Vs. Kong kadrosuna katıldı. Warner Bros.'un yapımcılığını yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Adam Wingard oturacak. Filmin şimdiye kadar açıklanan kadrosunda, Dennison'un yanı sıra Millie Bobby Brown, Ziyi Zhang ve Van Marten yer alıyor. Godzilla vs. Kong'un detayları şimdiye kadar ...

Hunt For The Wilderpeople'la beğeni toplayan ve yakın tarihte Deadpool 2'de izlediğimiz Julian Dennison Godzilla Vs. Kong kadrosuna katıldı.


Warner Bros.'un yapımcılığını yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Adam Wingard oturacak. Filmin şimdiye kadar açıklanan kadrosunda, Dennison'un yanı sıra Millie Bobby Brown, Ziyi Zhang ve Van Marten yer alıyor. Godzilla vs. Kong'un detayları şimdiye kadar açıklanmadı ancak filmle ilgili yayınlanan sinopsiste, "Devasa Kong, durudurlması imkansız olan Godzilla ile tanışır. Dünya hangisinin tüm canavarları kralı olduğunu görecektir." cümleleri yer alıyor.

 

22 Mayıs 2020'de vizyona girecek devam filminin hem Kong: Skull Island'ın, hem de 2014 yapımı Godzilla'nın devamı niteliğinde olması bekleniyor. Beyaz perdenin iki canavarından hangisi tüm canavarların kralı olabilecek bilinmez ama popülaritelerine bakacak olursak, gelecekte bu iki yaratığı takım olup insanlığa saldırırken görmemiz bile mümkün.

  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha